ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

Στο κτηνιατρείο μας θα βρείτε όλες τις κατηγορίες κτηνιατρικών φαρμάκων, είτε είστε ιδιοκτήτης κατοικίδιου, είτε ερασιτέχνης παραγωγός κτηνοτρόφος ή κτηνοτρόφος από χόμπι.

image-placeholder.png

Φάρμακα Υγειονομικής Σημασίας

Εξειδικευόμαστε στη χρήση φαρμάκων υγειονομικής σημασίας. Με τα κατάλληλα σκευάσματα και σαφείς οδηγίες για την κατοικία, τον επαγγελματικό σας χώρο ή τη μονάδα σας, θα σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, φίδια και άλλα ερπετά.

Πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Εμείς, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα φάρμακα, εμβόλια και βιταμινούχα σκευάσματα για τη θεραπευτική αγωγή του ζώου ή του κοπαδιού σας, παρέχοντάς σας τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή χορήγηση και την ασφαλή χρήση τους.

Εξειδικευόμαστε σε νέα θεραπευτικά σχήματα για παραγωγικά ζώα, περιστέρια, κουνέλια και πτηνά, με συνδυασμούς έγκριτων φαρμάκων, με σκοπό τη μεγιστοποίηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.

Υπάρχει δυνατότητα αγοράς αποσυσκευασίας ορισμένων προϊόντων, ανάλογα με την ποσότητα που θα χρειαστείτε για την κάλυψη της αγωγής. Επίσης, για όποια φάρμακα είναι απαραίτητη η συνταγογράφηση, αυτή καλύπτεται από εμάς.

image-placeholder.png